current views are: 8

29 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση17:54

Καταγγελίες για σεξουαλική εκμετάλλευση μεταναστών

Στην ανομία και την εκμετάλλευση βυθίζεται η πλατεία Βικτωρίας, όπου έχουν βρει προσωρινό καταφύγιο εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες. 

Δημοσίευση 17:54’

Στην ανομία και την εκμετάλλευση βυθίζεται η πλατεία Βικτωρίας, όπου έχουν βρει προσωρινό καταφύγιο εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες. 

Στην ανομία και την εκμετάλλευση βυθίζεται η πλατεία Βικτωρίας, όπου έχουν βρει προσωρινό καταφύγιο εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες, σε άθλιες συνθήκες. 

Οι καταγγελίες στο Newpost  από τον επίσημο μεταφραστή του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γκαρέκ Ιντρίς, προκαλούν σοκ και στον πιο σκληρό παρατηρητή, καθώς μάς αναφέρει περιστατικά σεξουαλικής εκμετάλλευσης, μικροληστειών και εγκληματικών συμεπριφορών στην πλάτη των μεταναστών.

Ο κ. Ιντρίς βρίσκεται στην πλατεία Βικτωρίας υπηρεσιακώς, εκ μέρους του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, προκειμένου να βοηθά τους μετανάστες και τις οικογένειες προσφύγων να συνεννοούνται για τις ανάγκες τους. Μιλώντας στο Newpost  ο μεταφραστής καταγγέλλει άνδρες που προσεγγίζουν νεαρούς μετανάστες που έχουν καταλύσει στην πλατεία Βικτωρίας, προσφέροντάς τους χρήματα και ένα ζεστό μπάνιο στο σπίτι τους, με σεξουαλικά ανταλλάγματα. Μάλιστα, καταγγέλλει ότι και ο ίδιος έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης όταν ένας άνδρας από το Αιγάλεω, μη γνωρίζοντας την ιδιότητά του ως μεταφραστή του Υπουργείου, τον πλησίασε και του πρότεινε να πάνε μαζί στο σπίτι του, προκειμένου να του φτιάξει φαγητό, να πλυθεί και να κάνουν έρωτα επί πληρωμή.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, κάποια από τα γύρω καταστήματα ζητούν 2 ευρώ για κάθε χρήση της τουαλέτας από πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ πυκνώνουν και τα περιστατικά κλοπών εναντίον μεταναστών από ομοεθνείς τους. 

 


σχετικα αρθρα