Τον Παναγιώτη Μουσσά «καρφώνουν» στις απολογίες τους οι δύο συγκατηγορούμενοι του για το κύκλωμα των εκβιαστών δημοσιογράφων Παναγιώτης Μαυρίκος και Χρήστος Φράγκου.

Κατά τις απολογίες τους στον ανακριτή ισχυρίστηκαν πως δεν γνώριζαν τίποτα για εκβιασμούς για τους οποίους κατηγορούνται.  Ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες ότι ο Μουσσάς και η Αμαλία Κάτζου τον χρησιμοποίησαν εν αγνοία του. Παράλληλα, ισχυρίστηκε εκ νέου ότι τα δυο αυτά πρόσωπα μεταξύ τους διατηρούσαν ερωτική σχέση, ενώ απέδωσε τη δική του εμπλοκή στην υπόθεση σε «πόλεμο συμφερόντων».

Επανερχόμενος στην Αμαλία Κάτζου ισχυρίστηκε πως αυτή ήταν που «προσπαθούσε να χειραγωγήσει το σύνολο διαδικτυακών ενημερωτικών ιστότοπων καθώς και τις εφημερίδες και τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα όπως προκύπτει από τις συνομιλίες με τον κ. Μουσσά και Φράγκου».

Από την πλευρά του, ο Φράγκου ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε τον Μαυρίκο. «Ουδεμία σχέση προσωπική, εταιρική ή σε άλλο επίπεδο υπάρχει με αυτόν, ουδέποτε τον έχω συναντήσει, ουδέποτε έχω συνομιλήσει μαζί του έστω τηλεφωνικά» φέρεται να υποστήριξε.

Ως προς τον Παναγιώτη Μουσσά, επεσήμανε πως τον γνώρισε, λόγω της ιδιότητάς του ως συμβούλου επικοινωνίας της Attica Bank, ενώ με την κ. Κάτζου υποστήριξε πως είχαν σχέση εργοδότη – υπαλλήλου. «Από την στιγμή που η Αμαλία Κάζου. εργάζεται ήδη σε εμένα, ποιος θα ήταν ο λόγος να συμπεριληφθεί και ο κ. Μουσσάς στη δημιουργία εικονικών sites για την απόσπαση διαφημιστικών πακέτων από την ΕΥΔΑΠ όταν αυτό θα μπορούσα να το επιτύχω με τη συνεργασία και μόνο της υπαλλήλου;» διερωτήθηκε.