Για «έργα και ημέρες αθλίων συκοφαντών» κάνει λόγο η υπεύθυνη Τύπου της ΕΥΔΑΠ, Αμαλία Κάτζου, αναφορικά με δημοσίευμα της ιστοσελίδας tovima.gr με τίτλο «Το σχέδιο Κάτζου: €170.000 το μήνα σε sites θα πλήρωνε η ΕΥΔΑΠ».

Η κυρία Κάτζου, η οποία κατήγγειλε το φερόμενο ως κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων, χαρακτηρίζει «βάναυσα συκοφαντική και εξόχως κακοήθη», την αναφορά της ιστοσελίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» (‘tovima.gr’): «Το σχέδιο Κάτζου: €170.000 το μήνα σε sites θα πλήρωνε η ΕΥΔΑΠ», και ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο «στην ίδια δικογραφία περιέχονται στοιχεία (λίστα που είχε καταρτίσει η υπεύθυνη της ΕΥΔΑΠ με το πλάνο πληρωμών του 2015) για 66 sites που φέρονται να λάμβαναν μηνιαίως 170.000 ευρώ από διαφήμιση της ΕΥΔΑΠ…».

Όπως αναφέρει η υπεύθυνη Τύπου της ΕΥΔΑΠ, «αφού οι κακοήθεις συκοφάντες μου και με «κρυμμένο» το ονοματεπώνυμό τους, επεχείρησαν, αρχικά, να δυσφημήσουν την ΕΥΔΑΠ, αποδίδοντάς της, δήθεν, «λίστα με 66 sites ευρώ €170.000 το μήνα που πλήρωνε η ΕΥΔΑΠ» και “βρήκαν τοίχο”, με την άμεση διάψευση της ΕΥΔΑΠ, ανακάλυψαν και χωρίς ντροπή τους, νέο και, κατά τη γνώμη τους, εύκολο στόχο τους, τη δημοσιογράφο Αμαλία Κάτζου».

Στη δήλωσή της η Αμαλία Κάτζου επισημαίνει:

Και ήξεραν και ξέρουν οι άθλιοι συκοφάντες μου, ότι εγώ προσλήφθηκα στην ΕΥΔΑΠ την 15 Οκτωβρίου 2015 και, σύμφωνα με το ισχύον ημερολόγιο, δεν θα μπορούσα, ακόμα και αν ήθελα, να καταρτίσω  «πλάνο πληρωμών του 2015», 75 ημέρες πριν τη λήξη του έτους 2015.

Και ήξεραν και ξέρουν οι άθλιοι συκοφάντες μου ότι, απ’τη δικογραφία που και οι ίδιοι αναφέρουν ως πηγή πληροφόρησής τους, τα άτυπα σημειώματα που δημοσιεύουν, βρέθηκαν απ’το Τμήμα Εκβιαστών στην κατοχή -και κατασχέθηκαν- του προφυλακισθέντα «δημοσιογράφου», ώστε να αποδεικνύεται κατηγορηματικά και απόλυτα, ο δόλιος σκοπός των συκοφαντών μου.

Η άμεση ανάκληση του συκοφαντικού αυτού δημοσιεύματός τους, θα περιορίσει και τις σε βάρος τους βαριές συνέπειες της δικαιοσύνης.