Μία γυναίκα 43 ετών και ένας άνδρας 45 ετών βουλγαρικής καταγωγής και οι δύο, είναι οι δράστες της δολοφονίας του 41χρονου επίσης Βούλγαρου που βρέθηκε διαμελισμένος στα σκουπίδια στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές αιτία της δολοφονίας ήταν οικονομικές διαφορές. Συγκεκριμένα το θύμα διέμενε με την 43χρονη σε σπίτι στη Νέα Χαλκηδόνα και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον 45χρονο.

Στις 9 Φεβρουαρίου τη νύχτα, το θύμα επέστρεψε στο σπίτι μαζί με τον 45χρονο φίλο του όπου και τσακώθηκαν. Ο 45χρονος χτύπησε τον άτυχο άνδρα με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Τότε μαζί με την 43χρονη διαμέλισαν το πτώμα, το έβαλαν σε σακούλες σε σακούλες και το πέταξαν στα σκουπίδια. Στη συνέχεια καθάρισαν το σπίτι και για να εξαφανίσουν τυχόν ίχνη αίματος έβαψαν τους τοίχους ενώ πέταξαν μέχρι και τα έπιπλα. 

Τελικά χθες ταυτοποιήθηκε η σορός του άτυχου άνδρα ενώ οι αρχές από τα στοιχεία που είχαν περισυλλέξει έφτασαν στον εντοπισμό των δραστών. Μάλιστα η είδηση έφτασε και στη Βουλγαρία, όπου τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν εκτενή αναφορά στο περιστατικό και δημοσίευσαν πληροφορίες για τον άτυχο άνδρα. 

Σύμφωνα με αυτές, ο 41χρονος είχε αποφασίσει να γυρίσει μόνιμα στην Βουλγαρία και στην πόλη Γιάμπολ όπου πρόσφατα είχε αγοράσει σπίτι το όποιο είχε επιπλώσει και ετοιμαζόταν να ζήσει εκεί καθώς εδώ δεν είχε σταθερή δουλειά.