Συγκέντρωση στα Προπύλαια διοργανώνει την Τρίτη το ΠΑΜΕ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Το ΠΑΜΕ απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλες τις γυναίκες της εργατικής τάξης που μοχθούν καθημερινά, κάτω από δύσκολες συνθήκες, να τα βγάλουν πέρα.
 
Το μήνυμα που στέλνει το ΠΑΜΕ είναι «Αγώνας για ζωή χωρίς φτώχεια, ανεργία, ιμπεριαλιστικούς πολέμους, προσφυγιά, εκμετάλλευση. Όλοι μαζί στον αγώνα, μαζί με τις γυναίκες και τα παιδιά μας, για μια καλύτερη ζωή».
 
Το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους άνεργους και τις άνεργες, τους συνταξιούχους, να διαδηλώσουν ενάντια στον νόμο «λαιμητόμο» για το ασφαλιστικό, ζητώντας μία σύγχρονη κοινωνική ασφάλιση και αξιοπρεπείς συντάξεις. «Να αντιταχθούμε μαχητικά στην αθλιότητα που καταδικάζουν χιλιάδες γυναίκες να πληρώνονται ακόμη λιγότερο από τους άντρες, να δουλεύουν ως τα βαθιά γεράματα, χωρίς ουσιαστικά μέτρα προστασίας της μητρότητας, της υγείας τους» αναφέρει.
 
Ταυτόχρονα, το ΠΑΜΕ θα διαδηλώσει ενάντια στην Ευρωπαική Ένωση και το ΝΑΤΟ, απαιτώντας να φύγει από το Αιγαίο και να απεμπλακεί η Ελλάδα από τους νατοϊκούς σχεδιασμούς στην περιοχή, καθώς επίσης να κλείσει η Βάση της Σούδας.
 
Επίσης, το ΠΑΜΕ ζητά να δημιουργηθούν ανθρώπινοι και αξιοπρεπείς ανοιχτοί και δημόσιοι προσωρινοί χώροι υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, που θα λειτουργούν με ευθύνη του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.