Σε ηλικία μόλις 15 ετών, ένας μαθητής από τον Άγιο Δημήτριο κατάφερε να τρυπώσει στα ηλεκτρονικά συστήματα της Interpol. Αργότερα χτύπησε τμήματα της Ελληνικής Αστυνομίας, και όταν κατάλαβε πως είχε... ταλέντο στο hacking είπε να αποζημιωθεί και ξεκίνησε να υποκλέπτει πιστωτικές κάρτες και επιταγές!
Ο 18χρονος – σήμερα – μαθητής βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας, αφού επί τρία χρόνια κατάφερνε να ξεφεύγει διαρκώς από τις αρχές προκαλώντας τον πονοκέφαλο στο Τμήμα Δϊωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Όλα γίνονταν από το δωμάτιο του σπιτιού του στον Άγιο Δημήτριο, αφού από εκεί χτύπησε για πρώτη φορά τα συστήματα της Ιντερπόλ, χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά ίχνη άλλων υπολογιστών, τα οποία και υπέκλεπτε από ανυποψίαστους χρήστες του διαδικτύου.

Ο νεαρός έκλεβε τα ίχνη χρησιμοποιώντας trojan, μπερδεύοντας την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος η οποία προσπάθούσε να μάθει από ποια χώρα (!) γίνονταν αυτές οι διαδοχικές επιθέσεις.

Όμως όπως όλοι οι hacker με ταλέντο έπεσε στην παγίδα τελικά που ο ίδιος είχε στήσει.

Αποφασισμένος να βγάλει όσα χρήματα μπορούσε, ο 18χρονος ξεκίνησε να υποκλέπτει πιστωτικές κάρτες και τραπεζικούς λογαριασμούς ώσπου μία φορά έκανε το λάθος απροσεξίας και άφησε το δικό του ηλεκτρονικό ίχνος.

Στο σπίτι του εντοπίστηκαν 8.000 ευρώ σε μετρητά, 20.000 ευρώ σε επιταγές και μετοχές διάφορων εισηγμένων εταιρειών στο Χρηματιστήριο!