Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 60χρονος που σκότωσε χθες με όπλο τη σύζυγό του και τραυμάτισε σοβαρά τον 20χρονο γιο του. Ο γιος του θύτη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο εισαγγελέας Χανίων απήγγειλε στον 60χρονο τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απόπειρας ανθρωποκτονίας καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, ο δράστης ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες, ενώ αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και αυτή για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας 25 και 27 χρονών ενώ ο 18χρονος γιος του που δέχτηκε πυροβολισμός στην κοιλία και στο θώρακα, νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων και η κατάσταση του είναι κρίσιμη.

Στο μεταξύ πραγματοποιήθηκε σήμερα η νεκροψία νεκροτομή στην σορό της 48χρονης συζύγου του 60χρονου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης Αντώνη Παπαδομανωλάκη, η άτυχη γυναίκα είχε πληγεί από μια και μόνο σφαίρα, η οποία διαπέρασε το αριστερό της μπράτσο, μπήκε στον θώρακα διαπερνώντας πνεύμονες και καρδιά και στην συνέχεια βγήκε από την δεξιά πλευρά.