Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους σε Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα απευθύνουν τα Συνδικάτα για το συλλαλητήριο της Τετάρτης στις 15.00 μετά το μεσημέρι, στο Σύνταγμα.
 
Η κινητοποίηση συμπίπτει με την έλευση των δανειστών που έρχονται την ίδια ημέρα με την ΓΣΕΕ να απαιτεί ..."εδώ και τώρα απόσυρση του ηθικά μη βιώσιμου και απαράδεκτου ασφαλιστικού νομοσχεδίου", ενώ  έχει ήδη λάβει απόφαση για 48ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία, όταν καταλήξει η διαπραγμάτευση και η κυβέρνηση προχωρήσει στην κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου στη Βουλή.
 
Η ΑΔΕΔΥ καλώντας στο αυριανό συλλαλητήριο τονίζει ότι "οι προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, έρχονται να διαλύσουν ότι έμεινε όρθιο από το Δημόσιο Ασφαλιστικό Σύστημα. Οι προτάσεις αυτές δεν συνιστούν ασφαλιστική μεταρρύθμιση που θα σώσει την Κοινωνική Ασφάλιση, όπως η ίδια ισχυρίζεται. Κινούνται στην κατεύθυνση τήρησης των δεσμεύσεων που ανέλαβε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και απορρέουν από το τρίτο μνημόνιο για μείωση των συνταξιοδοτικών δαπανών κατά 1,8 δισ. ευρώ για το 2016 και τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να τα δώσει στους δανειστές για την αποπληρωμή του επαχθούς, παράνομου και άδικου δημοσίου χρέους της χώρας".
 
Η ΑΔΕΔΥ προειδοποιεί με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων το επόμενο διάστημα, με νέα γενική απεργία και καταλήψεις κτιρίων, εάν τελικά η κυβέρνηση προχωρήσει στην κατάθεση του νομοσχεδίου.