current views are: 9

8 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση13:00

Σεμινάριο Σοκολάτας με τον Χρήστο Βέργαδο από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα

“Πολυπράγμων και πολυμήχανος, ακριβής αλλά και ευέλικτος στην επιλογή “τεχνοτροπίας” στα γλυκά του, επιλέγει να αναδεικνύει το εικαστικό προφίλ της ζαχαροπλαστικής με projects που πάντα έχουν κάτι καινούριο να πουν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο ίδιος είναι ο εμπνευστής του “SWEET FASHION SHOW”!

Δημοσίευση 13:00’

“Πολυπράγμων και πολυμήχανος, ακριβής αλλά και ευέλικτος στην επιλογή “τεχνοτροπίας” στα γλυκά του, επιλέγει να αναδεικνύει το εικαστικό προφίλ της ζαχαροπλαστικής με projects που πάντα έχουν κάτι καινούριο να πουν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο ίδιος είναι ο εμπνευστής του “SWEET FASHION SHOW”!

“Πολυπράγμων και πολυμήχανος, ακριβής αλλά και ευέλικτος στην επιλογή “τεχνοτροπίας” στα γλυκά του, επιλέγει να αναδεικνύει το εικαστικό προφίλ της ζαχαροπλαστικής με projects που πάντα έχουν κάτι καινούριο να πουν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο ίδιος είναι ο εμπνευστής του “SWEET FASHION SHOW”!

Σταχυολογώντας υλικό από το εκτενές βιογραφικό του ξεχωρίζεις σπουδές και σεμινάρια σε Ελλάδα και στην ENSP (Ecole Nationale Superieur de la Patisserie) της Γαλλίας, επιδείξεις ακόμα και στον Καναδά με σοκολατένια φορέματα που τα “περπάτησαν” μοντέλα στη πασαρέλα και φτάνεις μέχρι το στήσιμο του κλάδου της ζαχαροπλαστικής και την εκπαίδευση των νέων που θέλουν να ασχοληθούν με το επάγγελμα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Πρόσφατη προσθήκη στο ενεργητικό του και η συνεργασία του σε σταθερή βάση με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο Χρήστος Βέργαδος λοιπόν, μπορεί αφενός την τελευταία δεκαετία να διδάσκει, αφετέρου φροντίζει κυρίως να διδάσκεται επενδύοντας στη γνώση ενώ σαν συνειδητοποιημένος “πατρονίστ υψηλής ζαχ/κής” φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά ότι το savoir faire ενός επαγγελματία είναι και το κλειδί της επιτυχούς του πορείας. “

Δείτε σχετικό video: 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:10 ώρες

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

ΠΕΜΠΤΗ 17/03/2016 | ΩΡΕΣ 17:00 – 21:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/03/2016 | ΩΡΕΣ 09:00 -14:00

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

* Τεχνικές Στρωσίματος

* Επιδόρπιο σε πιάτο

* Σοκολατάκι

* Καλλιτεχνική Σύνθεση με σοκολάτα

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Χρήστος Βέργαδος, Pastry Chef

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Πατησίων 125 Αθήνα

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας: http://iek-akmi.edu.gr/tomeis-eidikotites-iek/seminaria

2) Καλέστε στο 2108230509, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.

Υπεύθυνη επικοινωνίας: κυρία Δαρδαμάνη


σχετικα αρθρα