Σεμινάριο υψηλής γαστρονομίας με τον Γιώργο Στυλιανουδάκη από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Σεμινάριο υψηλής γαστρονομίας με τον Γιώργο Στυλιανουδάκη από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ο καταξιωμένος chef Γιωργος Στυλιανουδάκης, βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στο Ηράκλειο για να παρουσιάσει το σεμινάριο Υψηλής Γαστρονομίας «Νέες Τεχνικές Μαγειρικής», που διοργάνωσε σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ για τους σπουδαστές και τους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Aquila Atlantis Hotel, o chef παρουσίασε το σωστό τρόπο χρήσης μηχανημάτων Sous vide & Thermomix και του βοηθητικού εξοπλισμού σε μία επαγγελματική κουζίνα, όπως το Siphon.

Το διήμερο σεμινάριο ήταν demonstration ενώ συμπεριλάμβανε γευστική δοκιμή από το κοινό.

Με τη λήξη του, δόθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες πιστοποίηση παρακολούθησης και ένας φάκελος με χρήσιμες σημειώσεις για όσα παρακολούθησαν!

Τελευταίος σταθμός της παρουσίασης του Γιώργου Στυλιανουδάκη, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα, με ένα 12ώρο σεμινάριο στις 22 και 23 Μαρτίου (10.00 – 16.00), που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

*Προσοχή! Για τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο οι θέσεις έχουν κλείσει και υπάρχει λίστα αναμονής (δηλώσεις συμμετοχής: 6972444820, Γιάννης Χαραλαμπίδης)

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΚΜΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας: http://iek-akmi.edu.gr/tomeis-eidikotites-iek/seminaria

2) Καλέστε στο 210 82 30 509, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.

Υπεύθυνη επικοινωνίας: κυρία Δαρδαμάνη

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Πατησίων 125 Αθήνα

* Σημείωση: Λόγω αυξημένης ζήτησης, η τοποθεσία διεξαγωγής μπορεί να διαφοροποιηθεί.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο