Σπείρα αποτελούμενη απο 8 άτομα που διακινούσε λαθραία τσιγάρα που υποδύονταν τους διανομείς φαγητού συνέλαβε μετά απο συντονισμένη επιχείρηση σε Νέα Ιωνία και Αργυρούπολη, η ασφάλεια της Βορειοανατολικής Αττικής

Στη σπείρα συμμετείχαν επτά Πακιστανοί, ηλικίας απο 15 έως 49 ετών, καθώς και ένας Έλληνας ηλικίας 46 ετών. Αναζητούνται ακόμη τέσσερις συνεργοί τους. 

Τα μέλη της σπείρας έκρυβαν τα λαθραία τσιγάρα μέσα σε τοίχο διαμερίσματος στη Νέρα Ιωνία, τον οποίο κάλυπταν με χαλί! Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της οργάνωσης είχαν διακριτούς ρόλους και δρούσαν μεθοδικά και οργανωμένα.

Συγκεκριμένα, δύο από τα μέλη, μεταξύ των οποίων και ο 46χρονος είχαν τον ρόλο του προμηθευτή και του «εισπράκτορα» των κερδών, τρία μέλη είχαν αναλάβει την φύλαξη της οικίας, ενώ οι υπόλοιποι διακινούσαν και πωλούσαν τα πακέτα των τσιγάρων και του καπνού με τη χρήση μοτοσυκλετών, στις οποίες είχαν προσαρμόσει κουτιά μεταφοράς, υποδυόμενοι τους διανομείς φαγητού.

Στην κατοχή τους, καθώς και από την έρευνα σε οικίες στην Νέα Ιωνία και στην Αργυρούπολη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14.404 πακέτα τσιγάρων, 665 πακέτα καπνού, τέσσερις δίκυκλες μοτοσυκλέτες με προσαρμοσμένα σε αυτές κουτιά μεταφοράς διανομέων φαγητού και ένα αυτοκίνητο.