Κάτι οι προβλέψεις για άσχημο καιρό, κάτι η 25η Μαρτίου που ακολουθεί σε δύο εβδομάδες και είναι τριήμερο και όπως φαίνεται αρκετοί ήταν οι ταξιδιώτες που αποθαρρύνθηκαν να δοκιμάσουν να φύγουν για να γιορτάσουν Απόκριες εκτός των τειχών.

Όσοι, όμως, το έκαναν προτίμησαν παραδοσιακούς αποκριάτικους προορισμούς, όπως το Ναύπλιο, με το βενετσιάνικο καρναβάλι, την Σκύρο και φυσικά την Πάτρα, που δέχτηκε και φέτος χιλιάδες κόσμου.

Αρκετές αφίξεις είχε και το Γαλαξίδι με τα γνωστά ''αλευρομουτζουρώματα'', ενώ υπήρξαν και κάποιοι που τόλμησαν εκδρομές σε κοντινά νησιά. 

Οπως τονίζει στο newpost, o πρόεδρος του HATTA Λύσανδρος Τσιλίδης ''ο κακός καιρός δεν βοήθησε και τα καταλύματα δεν είχαν την πληρότητα άλλων ετών. Ωστόσο, ήταν πολλοί εκείνοι που σκέφτηκαν ότι ακολουθεί το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, ενώ αρκετοί, θεωρώ, ότι ''μαζεύουν δυνάμεις και χρήματα'' για το Πάσχα. 

Συγκριτικά με πέρυσι, θα έλεγα ότι η πληρότητα κινήθηκε στα επίπεδα του 70%, περίπου το ίδιο δηλαδή'' καταλήγει ο κ. Τσιλίδης.

Την ίδια στιγμή, υπήρξαν και οι ταξιδιώτες που βλέποντας τις προβλέψεις του καιρού προτίμησαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. 

Λονδίνο και Βερολίνο είχαν αυτή την φορά την τιμητική τους.