Η πρώτη κλαδική έκθεση για επιχειρήσεις εστίασης, αναψυχής και ξενοδοχειακών υπηρεσιών στη Δυτική Ελλάδα πραγματοποιείται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών, από 09 έως και 11 Απριλίου 2016 με την ονομασία "WESTIA".Όπως αναφέρουν:

Διοργανωτές αυτής της έκθεσης είμαστε οι ίδιοι οι επαγγελματίες, οι πελάτες σας, όπως εμείς εκφραζόμαστε  από το συλλογικό μας όργανο, τον Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α. (Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης κι Αναψυχής Ν. Αχαΐας, που ιδρύθηκε  το 1939), ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε φορέα ανάπτυξης κι ευημερίας των 1153 μελών του, με τη διεξαγωγή εστιασμένων ημερίδων, με τη συνέργεια με ιδιώτες και δημόσιους φορείς, αποσκοπώντας πάντα στην οργάνωση κι εκσυγχρονισμό της μεγαλύτερης βιομηχανίας της Ελλάδας, αυτήν της Εστίασης, του Τουρισμού και της Αναψυχής στη Δυτική Ελλάδα.

Στο παρακάτω βίντεο θα βρείτε πληροφορίες για το Σ.Ε.Α.Ν.Α. και τη δράση του...

Επισκεφτείτε το www.westia.gr και επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2614 00 8353 ή στο [email protected]. ''Θα ήταν τιμή μας να σας υποδεχθούμε στα γραφεία του Συλλόγου μας, στην Πάτρα, Αράτου 21, 4ος όροφος, ή να σας δώσουμε οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειάζεστε'' αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Γιώργος Κοτοπούλης, Πρόεδρος Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α.