current views are: 4

17 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση10:00

Τζολί: «Το καλοκαίρι θα έρθω στη Λέσβο με τα παιδιά μου» (φωτό)

Απαισιόδοξη εμφανίστηκε για το δράμα των προσφύγων η Αντζελίνα Τζολί στην επίσκεψή της στη Μυτιλήνη.

Δημοσίευση 10:00’

Απαισιόδοξη εμφανίστηκε για το δράμα των προσφύγων η Αντζελίνα Τζολί στην επίσκεψή της στη Μυτιλήνη.

Απαισιόδοξη εμφανίστηκε για το δράμα των προσφύγων η Αντζελίνα Τζολί στην επίσκεψή της στη Μυτιλήνη. Ωστόσο, εξέφρασε την έμπρακτη στήριξή της στη Λέσβο, υποσχόμενη ότι θα έρθει με την οικογένειά της το καλοκαίρι για διακοπές στο νησί. 

Η ηθοποιός έφθασε στο νησί το πρωί και επισκέφθηκε πρώτα την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, όπου δήλωσε ότι«Δεν ελπίζω ότι θα τελειώσει σύντομα το δράμα των προσφύγων».

Στη Γενική Γραμματεία, όπου η κ. Τζολί κατευθύνθηκε αμέσως μετά την άφιξη της στο νησί, είχε συνάντηση με μέλη μη Κυβερνητικών Οργανώσεων από τους οποίους ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στη Λέσβο και τον τρόπο δράσης τους.

Σπύρος Τσακίρης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Τζολί ανταποκρίθηκε θετικά στον θέμα της ασφαλούς διάβασης των προσφύγων από το Αιγαίο, ενώ στα ζητήματα που τέθηκαν από φορείς του νησιού σχετικά με τις επιπτώσεις στην οικονομία της Λέσβου από το προσφυγικό και στην ανάγκη τόνωσης του τουριστικού προϊόντος, η κ. Τζολί υποσχέθηκε πως θα έρθει για διακοπές με την οικογένειά της στο νησί.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός επισκέφθηκε και το hot spot στη Μόρια.

 


σχετικα αρθρα