Με ένα βίντεο μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 984 απάντησε η μητέρα του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα, Μάγδα, στην αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά.

Σημειώνεται πως ο Ρουπακιάς –που θα βρίσκεται σε κατ οίκον περιορισμό- βγήκε από τη φυλακή καθώς συμπλήρωσε το ανώτατο όριο προφυλάκισης σήμερα, ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, που άρχισε πριν περίπου ένα χρόνο, βρίσκεται ακόμη στην εξέταση των πρώτων μαρτύρων από την υπόθεση της δολοφονίας του μουσικού.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς ήταν προσωρινά κρατούμενος από τις 20 Σεπτεμβρίου 2013 με ένταλμα της 6ης ανακρίτριας Πειραιά, ενώπιον της οποίας απολογήθηκε για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα τη νύχτα της 18ης Σεπτεμβρίου 2013, στο Κερατσίνι. Σε βάρος του εκδόθηκε ωστόσο και δεύτερο ένταλμα προσωρινής κράτησης για την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, το οποίο έχει ανώτατο όριο προφυλάκισης 12 μήνες που άρχισαν να «μετρούν» μετά τη συμπλήρωση των 18 μηνών του πρώτου εντάλματος.

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα, απάντησε στις παραπάνω αποφάσεις, μέσω του συγκεκριμένου βίντεο, που αναρτήθηκε στη σελίδα του, σελίδα του Αθήνα 9,84 στο youtube.

Επί της ουσίας, το μικρής διάρκειας βίντεο, περιλαμβάνει στιγμιότυπα από την ομολογία του Γιώργου Ρουπακιά, για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου, ενώ το πλάνο που σοκάρει περισσότερο είναι αυτό που δείχνει τον ματωμένο σουγιά του Ρουπακιά, με τον οποίο δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα.