Τρία παλαιωμένα Jameson cocktails περιμένουν τους απαιτητικούς λάτρεις των cocktails αλλά και τους φανατικούς του Jameson Irish Whiskey, αποκλειστικά σε τρία επιλεγμένα bars σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Τρεις κορυφαίοι Έλληνες bartenders, χρησιμοποιώντας όλη τους τη φαντασία και γνώση, δημιούργησαν τα δικά τους cocktails με βάση το Jameson, τα οποία στη συνέχεια παλαίωσαν υπομονετικά, από 4 έως 8 εβδομάδες, σε βαρέλια τα οποία κατασκευάστηκαν αποκλειστικά από τον βαρελοποιό του Jameson, Gerald Buckley. Στόχος, η δημιουργία εξαιρετικά απαλών cocktails, τα οποία αναδεικνύουν τον γευστικό πλούτο που κρύβουν μέσα τους τα βαρέλια Jameson!

Οι Θοδωρής Αναγνώστου (CV Distiller - Αθήνα), Διονύσης Πολάτος (Ipitou - Αθήνα) και Ιωάννης Κεδές (Vogatsikou 3 – Θεσ/κη), στις αντίστοιχες δημιουργίες τους - “Aged Irish Coffee”, “The Dream-box maker” και “Boulevardier” - χρησιμοποίησαν προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, τα οποία ο χρόνος «πάντρεψε» μοναδικά με το Jameson Irish Whiskey.

Η διάθεση των cocktails είναι περιορισμένη και θα συνεχιστεί μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος στα τρία βαρέλια. Συνεπώς, όσοι ενδιαφέρεστε να ζήσετε την ξεχωριστή γευστική εμπειρία ενός παλαιωμένου cocktail και του σερβιρίσματος από ένα χειροποίητο βαρέλι Jameson, θα πρέπει να βιαστείτε και…να τα ζητήσετε με το όνομα τους!

Απολαύστε τα μοναδικά παλαιωμένα Jameson cocktails στα παρακάτω bars:

* Aged Irish Coffee @ Ipitou bar (Ηπίτου 4, Αθήνα)

Jameson Original

Brandy

Red wine

Homemade coffee syrup

Nutmeg bitters

Jameson wild sloe berry bitters

Cream milk

* The Dream box maker @ CV Distiller (Χατζηγιάννη Μέξη 7, Αθήνα) Jameson Original

Homemade fortified wine (red wine, homemade apple syrup, Pisco, Campari, Yellow Chartreuse)

* Boulevardier @ Vogatsikou 3 (Βογατσικού 3, Θεσσαλονίκη)

Jameson Black Barrel

Campari

Aperol

Carpano Antica Formula

Vermouth cocchi

Jameson wild sloe berry bitters