ΕΛΛΑΔΑ

Μαθητές από την Τήλο βρίσκονται στις Βρυξέλλες

Δημοσίευση 22 Μαρτίου 2016, 20:51 / Ανανεώθηκε 22 Μαρτίου 2016, 20:51
Μαθητές από την Τήλο βρίσκονται στις Βρυξέλλες
Facebook Twitter Whatsapp

Όπως έγινε γνωστό από την δήμαρχο του νησιού Μαρία Καμμά, δεν υπάρχει πλέον καμία ανησυχία για την ασφάλεια των παιδιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καρδιοχτύπησαν σήμερα γονείς και κάτοικοι από το νησί της Τήλου, όταν πληροφορήθηκαν για την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες, καθώς 6 παιδιά από τις λυκειακές τάξεις και δύο συνοδοί καθηγητές βρίσκονται στις Βρυξέλλες από την Κυριακή σε εκπαιδευτική εκδρομή.

Όπως έγινε γνωστό από την δήμαρχο του νησιού Μαρία Καμμά, δεν υπάρχει πλέον καμία ανησυχία για την ασφάλεια των παιδιών, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της Ευρώπης, που άφησε πίσω της 34 νεκρούς και 200 τραυματίες. 

Τα παιδιά, σημείωσε η δήμαρχος, «μαζί με τους γονείς τους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Ευρωκοινοβούλιο με τους συνοδούς καθηγητές τους. Δεν κατάλαβαν τίποτε, ούτε και ανησύχησαν. Πληροφορήθηκαν από μας το γεγονός οι περισσότεροι».

Τα παιδιά επρόκειτο να επιστρέψουν αύριο στη χώρα μας, αλλά μετά τα όσα διαδραματίζονται στην βελγική πρωτεύουσα, είναι πιθανό να παραταθεί για κάποιες ημέρες η επιστροφή τους.

Το Newpost μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στις Βρυξέλλες μέσω live blogging