Τα φρέσκα κρασιά Λευκός Κύκνος και Μαύρος Κύκνος της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, θα αποτελέσουν μια γευστική νότα στην απονομή των διακρίσεων «ACTIVE GREECE AWARDS 2016» που πραγματοποιείται την Τετάρτη 23 Μαρτίου και ώρα 5 μμ, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. Τα βραβεία αφορούν τις επιδόσεις των πιο εξωστρεφών και επιτυχημένων εξαγωγικών επιχειρήσεων ενέργειας, φάρμακών, μάρμαρων, ναυτιλίας κλπ και Ελληνικού τουρισμού. Στην απονομή των διακρίσεων «ACTIVE GREECE AWARDS 2016» θα συμμετάσχουν και θα παρέμβουν:

  • Πρέσβεις και εμπορικοί ακόλουθοι σημαντικών χωρών με υψηλό επίπεδο διμερών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων οι οποίοι και θα παρέμβουν στην εκδήλωση, αναλύοντας τις προοπτικές διεύρυνσης της συνεργασίας με ελληνικές επιχειρήσεις
  • Εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της εξωστρέφειας
  • Προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου
  • Εκπρόσωποι των σημαντικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας
  • Άτομα των ΜΜΕ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθεί στη δημοσιότητα και η αγγλόφωνη έκδοση του ετήσιου οδηγού ACTIVE GREECE 2016 – EXPORTS, TOURISM, SHIPPING. Στον οδηγό θα αποτυπώνονται όλες οι εξελίξεις στους τομείς της εξωστρέφειας, δηλαδή: την βιομηχανία, την ναυτιλία και τον τουρισμό. Το γεύμα που θα ακολουθήσει για όλους τους παρευρισκόμενους, θα συνοδεύεται από τη σειρά κρασιών Λευκός Κύκνος και Μαύρος Κύκνος. Το Μοσχοφίλερο με τη ζωηρή, φρουτώδη γεύση του και το Αγιωργίτικο με το ρουμπινί χρώμα, το πλούσιο άρωμα και την απαλή του γεύση θα συνοδεύσουν υπέροχα την βραδιά των επιτυχιών.