Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της δημοφιλούς σολίστ Ελισάβετ Σέφερ, η οποία παίζει βιόλα στην Καμεράτα. Η σολίστ αγνοείται από την Παρασκευή 18 Μαρτίου, με τον σύζυγό της να κάνει έκκληση να επιταχυνθούν οι ενέργειες από τις αστυνομικές αρχές όσον αφορά στην άρση απορρήτου του κινητού της τηλεφώνου.

Σύμφωνα με τον σύζυγό της, ενώ η Ελισάβετ Σέφερ είχε πάει σε προγραμματισμένη πρόβα της, φαίνεται πως διαπληκτίστηκε έντονα με συνάδελφό της, με αποτέλεσμα να επιστρέψει σπίτι της πάρα πολύ εκνευρισμένη. 

Σύμφωνα πάντα με όσα προκύπτουν από στοιχεία που συλλέγονται, η σολίστ άφησε στο σπίτι το μουσικό της όργανο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σολίστ δεν πήρε καν χρήματα μαζί της αλλά ούτε και τα απαραίτητα έγγραφα, δηλαδή ταυτότητα και διαβατήριο. 

Ο σύζυγός της δηλώνει ότι ανησυχεί ιδιαίτερα για την υγεία της γυναίκας του και εκφράζει φόβους μήπως της έχει συμβεί κάτι κακό, αφού μέχρι στιγμής οι έρευνες των αρχών για την εξαφάνιση της 51χρονης παραμένουν άκαρπες. 

Σημειώνεται ότι η διεθνής σολίστ έχει ύψος 1.78 και όταν χάθηκε φορούσε τζιν παντελόνι, γκρι πουλόβερ και μπλε μπουφάν με άσπρα λουλούδια.