current views are: 6

28 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση14:55

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ βραβεύει το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»

Ο Τομέας Νοσηλευτικής & Μαιευτικής των ΙΕΚ ΑΚΗΜ βραβεύει την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς

Δημοσίευση 14:55’

Ο Τομέας Νοσηλευτικής & Μαιευτικής των ΙΕΚ ΑΚΗΜ βραβεύει την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς

Η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»  κα. Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά βρέθηκε πρόσφατα στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στο πλαίσιο της ενεργής συμμετοχής του Τομέα Νοσηλευτικής & Μαιευτικής στην Αιμοδοσία που πραγματοποίησε το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» για την 9η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας.

Οι σπουδαστές του Τομέα Νοσηλευτικής & Μαιευτικής υποδέχθηκαν την κα. Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά, στο κατάμεστο Αμφιθέατρο «Οδυσσέας Ελύτης» του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα και ενημερώθηκαν τόσο από την ίδια όσο και από εκπαιδευτές του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» για τη σημασία της οδικής ασφάλειας, την αξία της ανθρώπινης ζωής, τις αρχές της προληπτικής οδήγησης και το ευρύτερο έργο που πραγματοποιεί το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» για παραπάνω από δέκα χρόνια για την ευαισθητοποίηση, την παρακίνηση και τον εθελοντισμό.

Η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» συνεχάρη τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ για την ενεργή συμμετοχή τους σε ενέργειες τόσο σημαντικές, όπως αυτή της αιμοδοσίας ενώ στη συνέχεια ο Σύμβουλος Διοίκησης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ κος. Βαγγέλης Ροδόπουλος, τη βράβευσε εκ μέρους της Διοίκησης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και των σπουδαστών του Εκπαιδευτικού Ομίλου, για το σύνολο του κοινωνικού της έργου και για τον συνεχόμενο αγώνα  που δίνει κάθε μέρα, με αφορμή το θάνατο του γιού της Πάνου Μυλωνά, σε τροχαίο ατύχημα, πριν από λίγα χρόνια.

Οι σπουδαστές Νοσηλευτικής & Μαιευτικής στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σεμινάριο από τους εκπαιδευτικούς τους και Διασώστες, κα. Νάσια Γκουβέρου & κο. Σταύρο Τσιώνα, με θέμα «Πρώτες Βοήθειες σε Τροχαία Ατυχήματα» . Μέσα από μια απόλυτα βιωματική διαδικασία οι σπουδαστές αντιλήφθηκαν τη σπουδαιότητα και τη σοβαρότητα που υπάρχει στην παροχή πρώτων βοηθειών στην άσφαλτο ενώ κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, πραγματοποιήθηκε προσομοίωση  επείγοντος περιστατικού, προκειμένου να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασης και του κινδύνου, πριν τη μεταφορά του τραυματία στο νοσοκομείο.

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Φίλωνος 67 & Σωτ. Διός 1, 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

 www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu