Ξεκάθαρη είναι η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο τροχαίο στην οδό Βουλιαγμένης, το οποίο στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το πόρισμα της Πυροσβεστικής, στη θέση του οδηγού δεν ήταν κανένας άλλος πλην του δημοφιλούς τρααγουδιστή.

Η έκθεση της Πυροσβεστικής διαψεύδει τη φημολογία ότι το πολυτελές τζιπ οδηγούσε η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου και έρχεται πριν από τη δεύτερη πραγματογνωμοσύνη που έχει ζητήσει η οικογένεια του τραγουδιστή, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί αυτές τις ημέρες, για το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Παντελίδη, επιμένει δια του δικηγόρου της Πέτρου Καϊμακάμη, ότι δεν οδηγούσε το τζιπ ο τραγουδιστής, αλλά πιθανότατα η Φρόσω Κυριάκου, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Η ίδια, πάντως, με δήλωσή της στη Real News ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν εκείνη η οδηγός, αλλά ο Παντελής.

Εν τω μεταξύ, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα δείξουν τα επίπεδα αλκοόλ που τυχόν βρέθηκαν στο αίμα του Παντελή Παντελίδη. Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με μαρτυρίες, ο λαϊκός τραγουδιστής πριν από το τραγικό δυστύχημα, είχε πάει να διασκεδάσει με τις φίλες του αφού είχε τελιώσει την πρόβα που έκανε στο κέντρο που θα ξεκινούσε εμφανίσεις την επομένη του θανάτου του...