current views are: 3

29 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση03:30

Αίθριος ο καιρός στην Αττική – Πού θα βρέξει σήμερα

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες την Τρίτη, στα δυτικά και τα βόρεια μέχρι το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών βροχών και περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια

Δημοσίευση 03:30’

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες την Τρίτη, στα δυτικά και τα βόρεια μέχρι το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών βροχών και περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες την Τρίτη, στα δυτικά και τα βόρεια μέχρι το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών βροχών και περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη δυτικοί μέχρι 6 μποφόρ, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση και η θερμοκρασία θα φθάσει από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με βελτίωση το βράδυ και τοπικά περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές στο Ιόνιο που σταδιακά θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές με βελτίωση από το βράδυ και περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και στην Κρήτη είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, γενικά αίθριος καιρός και από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις που το βράδυ θα περιοριστούν στα νότια. Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι νότιοι 3 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


σχετικα αρθρα