Με ιδιαίτερη χαρά το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ανακοινώνει τη συνέχιση της επιτυχημένης πολύχρονης συνεργασίας του με το Athens Xclusive Designers Week.

25 επιδείξεις μόδας, show rooms γνωστών fashion brands & δημιουργών αξεσουάρ, happenings, διαγωνισμοί σχεδίου, διεθνείς προσκεκλημένοι, live DJ sets και μία τελετή απονομής Βραβείων Νέων Σχεδιαστών συνθέτουν την 19η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας!

Athens Xclusive Designers Week: Ακόμη ένας νέος σχεδιαστής αναδεικνύεται μέσω του διαγωνισμού Fashion Design Project της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας. Στον διαγωνισμό θα συμμετάσχουν και οι νέοι ταλαντούχοι Fashion Designers του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Για ακόμη μία χρονιά, οι σπουδαστές του τομέα Beauty-Fashion & Photo θα συμμετέχουν εθελοντικά στο τμήμα δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του AXDW ενώ θα βοηθήσουν στο welcome k sitting της διοργάνωσης.

Οι σπουδαστές του τομέα Μόδας & Ομορφιάς θα προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στη διοργάνωση, ενώ πρόκειται να γνωρίσουν και να συνεργαστούν με όλους τους Σχεδιαστές και Stylists του XCLUSIVE και να δουλεύοντας κάτω από πραγματικές συνθήκες εργασίας με απόλυτο συντονισμό ενώ οι φωτογράφοι μας θα απαθανατίσουν τον παλμό της προετοιμασίας!

Την επίβλεψη του project θα αναλάβουν οι έμπειροι και καταξιωμένοι καθηγητές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, οι οποίοι σε συνεργασία με τους σπουδαστές, υπόσχονται να ανταποκριθούν πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις του χώρου.