Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Παντελίδη, μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις που έδειξαν ότι ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει τόσο αλκοόλ ώστε να βρίσκεται σε κατάσταση λιποθυμίας πριν προσκρούσει το τζιπ στη διαχωριστική μπάρα και χάσει τη ζωή του.

Για πρώτη φορά, ο δικηγόρος της συνεπιβάτιδας του Παντελή Παντελίδη, Μυρσίνης Αρναούτη, η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, μιλά για την κατάσταση της υγείας της 31χρονης, η οποία έχει υποστεί βαριές κακώσεις και νοσηλεύεται για δεύτερο συνεχή μήνα στον Ευαγγελισμό. 

Ο δικηγόρος της Μυρσίνης Αρναούτη, Γιάννης Κωλέττης, αποκάλυψε ότι η κοπέλα βγήκε από την εντατική στις 29 Μαρτίου και τώρα βρίσκεται στην μονάδα αυξημένης φροντίδος. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η κατάσταση της είναι καλύτερη, ωστόσο παραμένει κρίσιμη και χρειάζεται την στενή παρακολούθηση των γιατρών της.

Η Μυρσίνη Αρναούτη έχει πολλαπλά κατάγματα, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στο πόδι της το οποίο θα χρειαστεί νέες πολλαπλές επεμβάσεις.

Ο δικηγόρος σημείωσε ότι έχει αρχίσει να θυμάται το τροχαίο, ωστόσο δεν θέλει να δημοσιοποιήσει για την ώρα κάτι. Η 31χρονη, άλλωστε, είναι η πιο κρίσιμη και σημαντική μάρτυρας για να αποκαλυφθούν τα αίτια του μοιραίου τροχαίου