Τι αποκάλυψε για το τροχαίο ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη

Τι αποκάλυψε για το τροχαίο ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Παντελίδη, μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις που έδειξαν ότι ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει τόσο αλκοόλ ώστε να βρίσκεται σε κατάσταση λιποθυμίας πριν προσκρούσει το τζιπ στη διαχωριστική μπάρα και χάσει τη ζωή του.

Για πρώτη φορά, ο δικηγόρος της συνεπιβάτιδας του Παντελή Παντελίδη, Μυρσίνης Αρναούτη, η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, μιλά για την κατάσταση της υγείας της 31χρονης, η οποία έχει υποστεί βαριές κακώσεις και νοσηλεύεται για δεύτερο συνεχή μήνα στον Ευαγγελισμό. 

Ο δικηγόρος της Μυρσίνης Αρναούτη, Γιάννης Κωλέττης, αποκάλυψε ότι η κοπέλα βγήκε από την εντατική στις 29 Μαρτίου και τώρα βρίσκεται στην μονάδα αυξημένης φροντίδος. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η κατάσταση της είναι καλύτερη, ωστόσο παραμένει κρίσιμη και χρειάζεται την στενή παρακολούθηση των γιατρών της.

Η Μυρσίνη Αρναούτη έχει πολλαπλά κατάγματα, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στο πόδι της το οποίο θα χρειαστεί νέες πολλαπλές επεμβάσεις.

Ο δικηγόρος σημείωσε ότι έχει αρχίσει να θυμάται το τροχαίο, ωστόσο δεν θέλει να δημοσιοποιήσει για την ώρα κάτι. Η 31χρονη, άλλωστε, είναι η πιο κρίσιμη και σημαντική μάρτυρας για να αποκαλυφθούν τα αίτια του μοιραίου τροχαίου

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο