Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Σάββατο, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας,  και μόνο το απόγευμα θα εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνές με πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 και από το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο ανατολικοί έως 6 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, ενώ τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα κατά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ θα είναι βορειοανατολικοί και η θερμοκρασία θα φθάσει από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός και βαθμιαία αραιές νεφώσεις, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κατά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία γενικά αίθριος καιρός και βαθμιαία αραιές νεφώσεις και στα υπόλοιπα παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρους όμβρους το απόγευμα στα ορεινά και τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και από το απόγευμα ανατολικοί 4 με 5 το και το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός και βαθμιαία αραιές νεφώσεις, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κατά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι μεταβλητοί 3 και στα νότια νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός και βαθμιαία αραιές νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 και από το βράδυ τοπικά 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, γενικά αίθριος καιρός και βαθμιαία αραιές νεφώσεις που το βράδυ στα δυτικά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα δυτικά ανατολικοί έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα και στα βόρεια κατά τόπους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα βόρεια από το απόγευμα βορειοανατολικοί και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.