Επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες δέχτηκε στις 4:00 τα ξημερώματα, διμοιρία των ΜΑΤ που πραγματοποιούσε στατική υπηρεσία έξω απο το Τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης, απο ομάδα 25 αντιεξουσιαστών. Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα, δίχως να αναφερθούν τραυματισμοί.

Οι αστυνομικοί χρειάστηκε μάλιστα να κάνουν χρήση χημικών προκειμένου να διαλύσουν την ομάδα των κουκουλοφόρων καθώς μετά την επίθεση προχώρησαν σε φθορές με αποτέλεσμα να σπάσουν το παμπρίζ ενός οχήματος, ενώ σε δύο ακόμη προκάλεσαν βαθούλωματα στις λαμαρίνες με πέτρες. Όπως αναφέρουν αστυνομικοί που βρίσκονταν έξω απο το Τουρκικό προξενείο "Η επίθεση προστίθεται στις δεκάδες ακόμα που έχουν προηγηθεί στο συγκεκριμένο σημείο.  

Όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί πως στόχος είναι η διμοιρία και μόνο, εκτός από αυτούς που διατάζουν καθημερινά να βρίσκεται διμοιρία στο συγκεκριμένο σημείο".Ζητούν μάλιστα απο την ηγεσία της Γενικής Αστυνομικής Διευθυνσης Θεσσαλονίκης να "αναθεωρήσει τον τρόπο φύλαξης του σημείου και να πράξει τα αυτονόητα".