Δεν υπήρξε απαρτία και δεν πραγματοποιήθηκε η σημερινή γενική συνέλευση των δικηγόρων της Αθήνας, ενώ η πανελλαδική αποχή συνεχίζεται μέχρι 15 Απριλίου.

Αναλυτικότερα σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο του Σπόρτινγκ επρόκειτο να συνεχιστεί η γενική συνέλευση των δικηγόρων μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών η οποία είχε διακοπεί την περασμένη Τετάρτη, λόγω παρέλευσης του χρόνου (έπρεπε να παραδοθεί ο χώρος του Σπόρτινγκ λόγω των αθλητικών δεσμεύσεων).

Σήμερα δεν υπήρξε απαρτία, καθώς προσήλθαν μόνο 370 δικηγόροι, ενώ ο ελάχιστος προβλεπόμενος αριθμός των παρόντων, σύμφωνα με τον Κώδικα περί Δικηγόρων, για να υπάρξει απαρτία είναι 1.000 μέλη.

Να σημειωθεί, ότι μετά τη σημερινή μη απαρτία, δεν παρέχεται η δυνατότητα σύγκλισης νέας γενικής συνέλευσης από τον Κώδικα περί Δικηγόρων.

Πάντως, ο πρόεδρος του ΔΣΑ Βασίλης Αλεξανδρής, στην προηγούμενη γενική συνέλευση, κατά την οποία αναφέρθηκε στη διαδρομή της αποχής, ανέφερε ότι η κυβέρνηση υποσχέθηκε αλλαγές στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο κατά την τελευταία συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Γ. Κατρούγκαλο, αλλά οι αλλαγές αυτές ήταν προφορικές και δεν έχουν ενταχθεί στο ασφαλιστικό προνομοσχέδιο.