Δροσιά και δύναμη για να συνεχίσουν προσέφερε το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ στους διαγωνιζόμενους του 11ου διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας  Αλέξανδρος»

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, ως επίσημος χορηγός του NN 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου στήριξε τη φετινή διοργάνωση και έδωσε δυναμικό «παρών» στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Βορείου Ελλάδος. 

Ο Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» διοργανώθηκε από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ Θεσσαλονίκης την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 για 11η συνεχόμενη χρονιά, σε κλίμα έντονου ενθουσιασμού και με εντυπωσιακή συμμετοχή δρομέων και θεατών. 

Ο καιρός ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκός, τόσο για τους Μαραθωνοδρόμους που έτρεξαν την ιστορική διαδρομή Πέλλα – Θεσσαλονίκη, όσο και για τους δρομείς που συμμετείχαν στους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ., 5.000μ., καθώς και στον Δρόμο 1.000μ. μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, πρόσφερε δροσιά και αναζωογόνηση μοιράζοντας 70.000 μπουκάλια σε περισσότερους από 20.000 δρομείς κάθε ηλικίας, βοηθώντας στην ενυδάτωση του οργανισμού τους και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επίτευξη του στόχου τους: την επιτυχή ολοκλήρωση της σημαντικής αυτής διαδρομής! 

Παράλληλα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έτρεξε με την ομάδα ΑΥΡΑ που αποτελούταν από εργαζόμενους της εταιρίας και στο πλαίσιο της διοργάνωσης, έντυσε με σημαίες και μπαλόνια την πλατεία Αριστοτέλους. Τέλος, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν μετά το τέλος της διαδρομής στο πάρκο των χορηγών μέσα στα μεγάλα κάδρα «Like» του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, με συνέπεια στην υποστήριξη ενεργειών που συνδέονται και συμβάλουν στην ευρύτερη υγεία, ενυδάτωση και ευεξία του οργανισμού, ενισχύει και συμμετέχει ενεργά σε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις και δρομικά event, όπως ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», με στόχο την προώθηση ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής. 

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Με σταθερή παρουσία εδώ και 27  χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά το 1989. Προϊόν της Coca – Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6x1,5lt και 12x500ml). Tο 2005 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λάνσαρε το ΑΥΡΑ Bloom, το Πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml),

Το 2006, λάνσαρε επίσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση. Με προσανατολισμό την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει με δράσεις τόσο την κοινωνία όσο και το περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα στο www.avrawater.gr, www.facebook.com/avrawater.gr και www.youtube.com/avrawater

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Με παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά εδώ και 47 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Μέσω ενός δικτύου εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα που περιλαμβάνει 25 γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει και εμπορεύεται τόσο τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illyissimo και τα mixers Schweppes), όσο και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει ως εταιρία (Amita, Frulite και το εμφιαλωμένο νερό ΑΥΡΑ), τα snacks TSAKIRIS, ενώ επίσης διανέμει τα ενεργειακά ποτά Monster. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον  προσφέρει επίσης ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών, που περιλαμβάνει προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου, Brown-Forman και Gruppo Campari. 

Μάθετε περισσότερα στο www.coca-colahellenic.gr και στο www.facebook.com/CocaCola3E