Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές αναμένονται στις περισσότερες περιοχές της χώρας. 

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Το βράδυ βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς κελσίου

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Για την Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται: στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές το μεσημέρι - απόγευμα. Στα υπόλοιπα άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση το βράδυ από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησος αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Το βράδυ βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Το βράδυ βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα και τις πρωινές ώρες πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται άστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα και τη νύχτα βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς κελσίου.