Το ATTICA BANK 3ο RUN&FUN Grand Prix διοργανώνει ο Δήμος Πεντέλης

Για το event έδωσαν συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, η πρωταθλήτρια μεγάλων αποστάσεων Αναστασία Καρακατσάνη, ο προπονητής της Παναγιώτης Χαραμής και η FEEL GOOD Sports Club (Πρόεδρος Ανδρέας Καπώνης).

«Ο Δήμος Πεντέλης διοργανώνει τον Δ’ αγώνα ATTICA BANK 3ο RUN&FUN Grand Prix και στηρίζει τους Δημότες του με Δωρεάν συμμετοχή στον Δ’ αγώνα. Η διαδρομή είναι πολύ καλή με μία ανηφόρα και με μία κατηφόρα», τόνισε με χιούμορ ο κος Στεργίου και δεν δίστασε να εκφράσει την πρότασή του για τους επόμενους αγώνες ATTIKA RUN&FUN 2017 να πραγματοποιηθεί ο ΤΕΛΙΚΟΣ στον Δήμο Πεντέλης. Ακόμα κάλεσε τους μαθητές των σχολείων Πεντέλης να λάβουν μέρος στον αγώνα, να χαρούν, να τρέξουν και να στηρίξουν την διοργάνωση αυτή όπως επίσης και τους Δημότες Πεντέλης να εγγραφούν feelgoodsports.gr /ΑΓΩΝΕΣ και να έρθουν να τρέξουν.

Τέλος, ευχαρίστησε την FEEL GOOD Sports Club και τον Πρόεδρο Ανδρέα Καπώνη για την συνδιοργάνωση, τόνισε δε την ευθύνη που έχει ο αγώνας από θέμα ασφάλειας και είπε πόσο σημαντική είναι η συνεργασία του Δήμου, της FEEL GOOD Sports Club και των ομάδων αυτών για την σωστή τήρηση κανόνων ασφαλείας ώστε να τρέξουν οι δρομείς με ασφάλεια.

Στην συνέχεια ο κύριος Ανδρέας Καπώνης Πρόεδρος της FEEL GOOD Sports Club και πρώην πρωταθλητής Ελλάδος στον ακοντισμό καλωσόρισε το κοινό στην κοινή συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Δημαρχείο Πεντέλης.

«Όλοι οι δρομείς θα ακολουθήσουν θαυμάσια διαδρομή εισπνέοντας καθαρό αέρα όλοι δε, θα πάρουν σαν επιβράβευση αναμνηστικά μετάλλια, νερά ΒΙΚΟΣ, μπανάνες DOLE στον τερματισμό που θα γίνει στην Πλατεία Αγίας Τριάδας.Ο δε αγώνας θα χρονομετρηθεί ηλεκτρονικά για όλους τους δρομείς θα υπάρξει κατάταξη & βαθμολογία (3 αγώνες ήδη διεξήχθησαν) Δ’ αγώνας Δήμος Πεντέλης

Θα υπάρχει DJ με μουσική POP & τελευταία hits όπως επίσης & GYM DANCE με ειδικευμένη γυμνάστρια για προθέρμανση των δρομέων .

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Attica Bank για την στήριξή της που συνεχίζεται, το METROPOLITAN HOSPITAL με τα ασθενοφόρα του τους γιατρούς και τους διασώστες του και την SAUCONY που μας υποστηρίζει με αθλητικά T-Shirts, παπούτσια για το προσωπικό μας, τους εθελοντές & με πολλά δώρα για τους δρομείς.

Επίσης το ACTION24, Καθημερινή και το Runningnews.gr τους επίσημους χορηγούς επικοινωνίας μας.

Τέλος να ευχαριστήσουμε και τον επίσημο συνεργάτη μας PhotoAction με τις υπέροχες φωτογραφίες που βγάζει».

Η Αναστασία Καρακατσάνη πρωταθλήτρια μεγάλων αποστάσεων  διεκδικήτρια του GRAND PRIX και ο προπονητής της Παναγιώτης Χαραμής παρακίνησαν όλους τους δρομείς να έρθουν να τρέξουν στον Δ αγώνα ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix της Πεντέλης και τόνισαν πόσο σημαντικό είναι ο αθλητισμός στην εποχή που διανύουμε, ακόμα ανέφεραν ότι η διοργάνωση/EVENT είναι επιπέδου υψηλών προδιαγραφών όπως οι διεθνείς αγώνες RUNNING που διεξάγονται στο εξωτερικό και αυτό χάριν του διοργανωτή αθλητικού συλλόγου «Η ΕΥΕΞΙΑ» FEEL GOOD Sports Club.