Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο, Τετάρτη, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με ασθενείς ανέμους και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας στα δυτικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:

Στην Αττική ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με άνεμους μεταβλητούς 2 με 3 μποφόρ και τη θερμοκρασία από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος γενικά ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός επίσης αναμένεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, με πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και σταδιακά νότιοι έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.