Συνεχίζεται και αύριο η καλοκαιρία σε όλη τη χώρα, με υψηλές θερμοκρασίες και λαμπερό ήλιο. Νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. 

Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.

Αναλυτική πρόγνωση για αύριο, Πέμπτη:

Αττική 

Αραιές νεφώσεις και δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ, που πρόσκαιρα τοπικά θα αγγίξουν τα 5 μποφόρ. Από 13 έως 27 Κελσίου η θερμοκρασία.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένενς μέχρι το απόγευμα. Άνεμοι νότιοι 3 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι 4 μποφόρ, οι οποίοι τη νύχτα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με τάσεις ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, ενώ τη νύχτα στην κεντρική Μακεδονία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία από 9 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότεροι.

Νησιά Ιουνίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, που το βράδυ θα στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότεροι.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνότερες και δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά, τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος καιρός και από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις. Δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία θα αγγίξουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δψδεκάνησα

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές στα βόρεια.  Δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία θα αγγίξουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.