Σοκ προκαλεί οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα, όπου μια 45χρονη έπνιξε με τα ίδια της τα χέρια το 4χρονο ανιψάκι της, μέσα στο σπίτι της γιαγιάς του, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες της με ψαλίδι. 

Το κοριτσάκι εντοπίστηκε από τον σύζυγο της 45χρονης δολοφόνου, όταν πήγε στο σπίτι του και αναζητούσε τη γυναίκα του. Ο άνδρας ρώτησε τα παιδιά τους, ηλικίας 18 και 20 ετών που ήταν η μητέρα τους, και μετέβη στο σπίτι της γιαγιάς, όπου η γυναίκα του είχε πάει για να κρατήσει το 4χρονο ανιψάκι της. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 13:30 το μεσημέρι, βρέθηκε νεκρό, εντός οικίας στην οδό Αγίου Στεφάνου, στα Μέγαρα, ένα κοριτσάκι, ηλικίας τεσσάρων ετών. Πρόκειται, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, για παιδί τοξικομανών, που το είχαν αφήσει αρχικά στην 75χρονη γιαγιά του η οποία έχοντας προβλήματα υγείας το έδωσε προς υιοθεσία στην αδελφή της μητέρας του.

Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν. Η γιαγιά, με την οποία διέμενε το παιδάκι καθώς οι γονείς του είναι τοξικομανείς, είχε πάει στη δουλειά της και είχε αφήσει τη θεία του κοριτσιού να προσέχει το εγγόνι της. Όταν μπήκε στο σπίτι ο άνδρας της 45χρονης αντίκρυσε το αποτρόπαιο θέμα. 

Η γυναίκα μεταφέρθηκε φρουρούμενη στο Θριάσιο και δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη μέσα στο μοιραίο σπίτι.