Την απόφασή του να μοιραστεί με τον κόσμο την πληροφορία ότι έχει βρεθεί σεξουαλικά με άνδρα υπερασπίστηκε με νέα του συνέντευξη στο περιοδικό antivirus ο Απόστολος Γκλέτσος θέλοντας να ενθαρρύνει όσα νέα παιδιά είναι ομοφυλόφιλοι να μην ντρέπονται να εκφραστούν ελεύθερα.

«Νομίζω ότι ήταν ιερό αυτό που έκανα και να σου πω, νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου», είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Στυλίδας σημειώνοντας ότι αυτό που ήθελε είναι να βοηθηθούν περισσότερα τα παιδιά.

«Εμένα με νοιάζει το παιδί. Που μπορεί να είναι 16χρονο και να το τρελαίνουν, να το φοβίζουν και να του δημιουργούν bullying μέσα στην ίδια του την οικογένεια. Θέλω να δει εμένα που όλοι λένε “να ο άνδρας ο έτσι κλπ”, ότι να δεν φοβάμαι να το πω. Και να τελειώνουμε», σημείωσε ο Απ. Γκλέτσος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του τόνισε εξάλλου ότι το έκανε «για να καταλάβουμε ότι το 2016 ο σεξουαλικός προσανατολισμός, δεν πρέπει να παίζει κανέναν μα κανέναν ρόλο στο πως πρέπει να βλέπει κάποιον η κοινωνία, η οικογένεια αλλά και το ίδιο το κράτος.»

Όπως είπε: «Και χωρίς καν να ερωτηθώ το είπα για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους!» και σε άλλο σημείο τόνισε: «Όλα αυτά τα παιδιά που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα, να βρουν στο πρόσωπό μου -γιατί είμαι 50 χρόνων και νομίζω δυναμικός αρκετά – μια αγκαλιά, έναν πνευματικό πατέρα».

Παράλληλα σε ερώτηση για τον σεξουαλικό του προορισμό απάντησε: «Εμένα μ’ αρέσουν πάρα πολύ οι γυναίκες. Τρελαίνομαι για γυναίκες. Αλλά αυτό που έχω δηλώσει ισχύει στο έπακρον και ήταν και μια χαρά».