Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας με θύμα ένα τετράχρονο αγγελούδι, που η θεία του έπνιξε με τα ίδια της τα χέρια για να... εκδικηθεί την αδελφή της. Το κοριτσάκι βρήκε στραγγαλισμένο ο σύζυγος της 45χρονης γυναίκας και την ίδια σε μια λίμνη αίματος, καθώς προσπάθησε ανεπιτυχώς να θέσει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 45χρονη που ομολόγησε την πράξη της ήταν εκείνη που είχε μεγαλώσει από μωρό την 4χρονη ανιψιά της, καθώς οι γονείς του, που είναι τοξικομανείς, το είχαν εγκαταλείψει. 

Η αντίστροφη μέτρηση στο μυαλό της καθ'ομολογία δολοφόνου, άρχισε όταν εμφανίστηκε έπειτα από τέσσερα χρόνια, η μητέρα της 4χρονης και ζήτησε να πάρει μαζί της το παιδί. Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις, η 45χρονη ομολόγησε ότι δεν ήθελε να της πάρει η αδελφή της το παιδί και γι'αυτό το σκότωσε. 

Η γυανίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο νοσοκομείο, ενώ η τοπική κοινωνία των Μεγάρων εμφανίζεται σοκαρισμένη από την ανείπβτη τραγωδία

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 13:30 το μεσημέρι, βρέθηκε νεκρό, εντός οικίας στην οδό Αγίου Στεφάνου, στα Μέγαρα, ένα κοριτσάκι, ηλικίας τεσσάρων ετών. Πρόκειται, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, για παιδί τοξικομανών, που το είχαν αφήσει αρχικά στην 75χρονη γιαγιά του η οποία έχοντας προβλήματα υγείας το έδωσε προς υιοθεσία στην αδελφή της μητέρας του.

Το κοριτσάκι εντοπίστηκε από τον σύζυγο της 45χρονης δολοφόνου, όταν πήγε στο σπίτι του και αναζητούσε τη γυναίκα του. Ο άνδρας ρώτησε τα παιδιά τους, ηλικίας 18 και 20 ετών που ήταν η μητέρα τους, και μετέβη στο σπίτι της γιαγιάς, όπου η γυναίκα του είχε πάει για να κρατήσει το 4χρονο ανιψάκι της.