current views are: 3

15 Απριλίου 2016
Δημοσίευση03:30

Λιακάδα και υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα με τους ανέμους να είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και τη θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Δημοσίευση 03:30’

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα με τους ανέμους να είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και τη θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα με τους ανέμους να είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και τη θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τους ανέμους να είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία να φθάνει από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη, όπου οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φθάσει από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη επίσης θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός, με τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο επίσης θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά και τα νότια 6 μποφόρ και από το απόγευμα θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Καλός ο καιρός και σε Κυκλάδες και Κρήτη, όπου οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα  επίσης θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός, με αραιές νεφώσεις στα νότια κατά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και η θερμοκρασία θα φθάσει από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


σχετικα αρθρα