Τα τελευταία χρόνια η οικονομική κρίση έχει κάνει πολλούς οδηγούς να ερευνούν όλο και πιο διεξοδικά τις λύσεις που τους προσφέρονται για την ασφάλιση του οχήματός τους, προκειμένου να καταλήξουν στην πιο συμφέρουσα, αλλά και σε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες τους. 

Ένα μοναδικό και καινοτόμο τρόπο ασφάλισης αυτοκινήτου,  ιδανικό για όσους κάνουν λίγα χιλιόμετρα με το αυτοκίνητό τους, ξεκίνησε πρόσφατα αποκλειστικά για την Ελλάδα, η Anytime, φροντίζοντας να παρέχει στους καταναλωτές την καλύτερη δυνατή ασφάλιση με το μικρότερο δυνατό κόστος. 

Με την τοποθέτηση μιας ειδικής συσκευής στο αυτοκίνητο, προκειμένου να μετρά τα χιλιόμετρα, κυριολεκτικά σε ένα λεπτό, η Anytime φροντίζει για όσους διανύουν το πολύ 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο. 

Αν λοιπόν χρησιμοποιείτε το όχημά σας μόνο για να μετακινείστε στην εργασία σας, ή απλά για τις δουλειές μέσα στην πόλη, ήρθε η ώρα να... επιβραβευτείτε με ακόμα χαμηλότερα ασφάλιστρα, αλλά χωρίς περικοπές στην ποιότητα της ασφάλειας. 

Το Buy The Mile συνιστά τον πιο πρωτοποριακό τρόπο ασφάλισης αυτοκινήτου, ιδιαίτερα διαδεδομένο στις χώρες του εξωτερικού, ο οποίος αφορά τους οδηγούς που δεν διανύουν πάνω από 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο με το αυτοκίνητό τους και διαθέτουν οχήματα με άδεια κυκλοφορίας μετά την 1/1/2000, καθώς τα πιο παλιά οχήματα δεν μπορούν να υποστηρίξουν τεχνολογικά τη συσκευή.

Ο κάθε πελάτης μπορεί να επιλέξει από 3 μοναδικά προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile ανάλογα με τις ανάγκες του και το ποσό που μπορεί να διαθέσει: 

Το Basic Buy The Mile 5.000 είναι η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.

Το Economic Buy The Mile 5.000 είναι σχεδιασμένο  για όσους οδηγούς θέλουν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη της πλήρoυς Οδικής Βοήθειας.

To Value Buy The Mile 5.000 είναι η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.

Να σημειωθεί ότι σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Buy The Mile μπορεί να προστεθεί και η κάλυψη της Νομικής Προστασίας.

Με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο, η συσκευή μετρά τα χιλιόμετρα και οι πελάτες μπορούν άμεσα να ενημερωθούν για αυτά, αλλά και για το υπόλοιπο που τους έχει απομείνει όλες τις ώρες της ημέρας, μέσω της ειδικής online εφαρμογής ή κατεβάζοντας το Buy The Mile app στο κινητό.

Η ενημέρωση γίνεται, επίσης, αυτόματα με sms ή με e-mail όταν έχει διανυθεί το 80% των χιλιομέτρων και μια ακόμη φορά όταν οι πελάτες έχουν φτάσει το 95% των χιλιομέτρων.

Η ασφάλιση στο Buy The Mile μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα από τον καταναλωτή, είτε ηλεκτρονικά στο www.anytime.gr, συμπληρώνοντας τη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων, καταχωρώντας τα στοιχεία του αυτοκινήτου του, τα δικά του, τη διάρκεια ασφάλισης και τον τρόπο ασφάλισης που επιθυμεί ή τηλεφωνικά, καλώντας στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών 210 94 60000 ή 801 11 30000.

Μετά την έναρξη της ασφάλισης, το μόνο που μένει είναι η εγκατάσταση της συσκευής στο αυτοκίνητο, η οποία του αποστέλλεται εντελώς δωρεάν.

Γνωρίστε τώρα τον πιο πρωτοποριακό τρόπο ασφάλισης αυτοκινήτου, ειδικά σχεδιασμένο από την Anytime για όσους κάνουν λίγα χιλιόμετρα μέσα στην πόλη...