Μία κασετίνα με κοσμήματα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ κατάφεραν και έκλεψαν από κοσμηματοπωλείο στη Λάρισα δύο γυναίκες. Στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος φαίνεται ξεκάθαρα ο τρόπος με τον οποίο οι δύο γυναίκες άρπαξαν τα κοσμήματα και έγιναν καπνός.

Σύμφωνα με το thessaliatv.gr όπως αναφέρουν και οι ίδιοι οι Λαρισαίοι κοσμηματοπώλες, αρκετοί συνάδελφοί τους φαίνεται ότι έχουν πέσει θύματα των συγκεκριμένων γυναικών, καθώς ανάλογα βίντεο δείχνουν τη δράση τους εδώ και αρκετά χρόνια σε όλη την Ελλάδα! 

«Μιλάμε για μία ζημιά δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Οι δύο γυναίκες ήρθαν στο κοσμηματοπωλείο και μιλούσαν σπαστά αγγλικά, λίγα ισπανικά, μία γλώσσα που ακόμη προσπαθούμε να καταλάβουμε ποια ακριβώς ήταν. Αντιληφθήκαμε την κλοπή αφού αποχώρησαν από το κατάστημα» μας αναφέρει η κα Νάνσυ, ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου, που έδωσε στη δημοσιότητα το υλικό από το κύκλωμα καταγραφής ελπίζοντας στην αναγνώριση των κλεφτρών. 

Η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου αναφέρει επίσης ότι μετά από έρευνα προκύπτει ότι πρόκειται για κύκλωμα, που δρα εδώ και μερικά χρόνια σε όλη την Ελλάδα με την ίδια ακριβώς μεθοδολογία.

«Το 2013 μία μέρα στις 10 το πρωί χτύπησαν σε κοσμηματοπωλείο στη Λαμία και μετά από δύο ώρες έκλεψαν κοσμήματα από άλλο κατάστημα στη Λάρισα. Πριν από την κλοπή σε εμάς έκλεψαν δύο κοσμηματοπωλεία στη Ναύπακτο» σημειώνει χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι προσφέρει ακόμη και αμοιβή για πληροφορίες που μπορούν να οδηγήσουν στη σύλληψή τους.

Δείτεο το βίντεο