Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο, Πέμπτη, σε όλη τη χώρα με τος ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο και τη θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη, όπου οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί πό 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι επίσης γενικά αίθριος, με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία να είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και η θερμοκρασία θα φθάσει από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός και σε Θεσσαλία,  ανατολική Στερεά,  Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Ωστόσο στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών, κατά τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά και τα νότια 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στη βόρεια Κρήτη αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών κατά τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα είναι γενικά αίθριος, με βοριάδες έντασης 5 με 7 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν από τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.