Η υπερπολυτελής θαλαμηγός Ocean Victory μήκους 140 μέτρων κοσμεί από τη Δευτέρα το τουριστικό λιμάνι της Ρόδου, κεντρίζοντας τα βλέμματα των περαστικών που σπεύδουν να την απαθανατίσουν.

Η θαλαμηγός είναι  ιδιοκτησίας του 67χρονου Ρώσου δισεκατομμυριούχου Viktor Rashnikov, η  περιουσία του οποίου το 2015 ξεπερνούσε τα 2,6 δισεκατομμύρια, ενώ το 2007 ήταν 104ος στη λίστα Forbes.

Διαθέτει την τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία σιδήρου στη Ρωσία, ενώ παράλληλα ασχολείται με την πολιτική.

Το Ocean Victory κατασκευής 2014 στα ναυπηγεία Fincantieri στην Ιταλία θεωρείται μια απο τις μεγαλύτερες θαλαμηγούς του κόσμου. Διαθέτει επτά καταστρώματα, έξι πισίνες, χώρο για ελικόπτερο, τζακούζι, γυμναστήριο, και δεκάδες ακόμη ανέσεις για όσους φιλοξενούνται στο χώρο της.  

Αυτές τις μέρες, η θαλαμηγός βρίσκεται στο νησί της Ρόδου με 60 άτομα προσωπικό ενώ σήμερα ή αύριο αναμένεται να έρθει και ο ίδιος ο επιχειρηματίας με την παρέα του, με ιδιωτικό αεροσκάφος. Σύμφωνα με πληροφορίες της "Ροδιακής", ο ίδιος και η παρέα του αναμένεται να μείνουν στη Ρόδο έως και τη Μεγάλη Παρασκευή, οπότε θα αναχωρήσουν για το νησί της Σύμης, με άγνωστη πορεία.

Λόγω των ημερών αλλά και των κοινών θρησκευτικών πεποιθήσεων, ο επιχειρηματίας δεν αποκλείεται να παραβρεθεί σε Επιτάφιο του νησιού , προκειμένου να παρακολουθήσει τη λιτανεία. 


TAGS