Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε κατά την διάρκεια της εισβολής τριών αδίστακτων ληστών περιέγραψε στους δημοσιογράφους η γνωστή nail artist Τέτα Καμπουρέλη. Οι δράστες ήταν αλλοδαποί, πιθανότατα Αλβανοί όπως κατέθεσε στην αστυνομία, ενώ έδειχναν αποφασισμένοι να αφαιρέσουν ότι πολύτιμο είχε στο σπίτι της στη Βούλα. 

Κατά την διάρκεια μάλιστα της εισβολής, οι δράστες πυροβόλησαν μία φορά στον αέρα, ενώ ο σύζυγός της, τον οποίον ξυλοκόπησαν οι αδίστακτοι ληστές, βρήκε το θάρρος και άρπαξε το πιστόλι ενός εκ των δραστών πυροβολώντας μια φορά για εκφοβισμό. 

Σύμφωνα με την Τέτα Καμπουρέλη, οι δράστες αφαίρεσαν κοσμήματα και χρήματα που ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ. όπως δήλωσε στα ΜΜΕ

" Είμασταν κουρασμένοι απο την δουλειά, μπήκαμε σπίτι και είπαμε να μην πάμε στην περιφορά. Μπαίνω να κάνω ένα μπάνιο και ακούω φωνές, κλωτσιές και ένα κακό χαμό. Βγαίνω όπως είμαι και πριν προλάβω να αρθρώσω λέξη με βουτάει ένας απο τους κουκουλοφόρους που είχαν μπεί σπίτι μου και αρχίζει με μίσος να με χτυπάει. Μου είπε, "σκάσε μωρή, βούλωσε το, θα σας σκοτώσουμε".