Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της εξαφάνισης της ηλικίας 3,5 ετών Μαρίας – Ειρήνης Πρίντεζη η οποία εντοπίστηκε σήμερα έπειτα από την τεράστια κινητοποίηση των αρχών και του Χαμόγελου του ΠαιδιούΟι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της αρπαγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι εντοπίστηκε καλά στην υγεία του στις 12:50 το μεσημέρι στην περιοχή της Αφαίας Ασπροπύγου, περίπου 4 χιλιόμετρα από το σημείο που εξαφανίστηκε στο Σχιστό.

Αμέσως μόλις εντοπίστηκε, οι αστυνομικοί οδήγησαν το κορίτσι στο ΑΤ Χαϊδαρίου, όπου βρίσκονται και οι γονείς του, ώστε να πραγματοποιηθεί η διαδικασία ταυτοποίησης. Στο σημείο έχουν σπεύσει και παιδοψυχολόγοι που εξετάζουν το παιδί.

Το παιδί σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι με «άφησαν να φύγω».

Σε αυτό το πλαίσιο, οι αρχές ερευνούν εάν κάποιος μετέφερε το παιδί ή επιχείρησε να το απαγάγει και λόγω της έκτασης που πήρε η είδηση της εξαφάνισής του και του Amber Alert που είχε ενεργοποιηθεί, να το άφησε να φύγει.

Τι δήλωσε ο παππούς του κοριτσιού

Πάντως, ο παππούς του κοριτσιού, αφήνει υπόνοιες ότι το παιδί απήχθη από έναν ρομά με τον οποίο φέρεται να είχε διαφορές.

Όπως ο ίδιος υποστήριξε «και εγώ προ ημερών τον είχα εκβιάσει για κάποια προσωπικά ζητήματα και εκτιμώ, χωρίς να το έχω επισήμως καταθέσει στην  αστυνομία, πως μου πήρε το παιδί για αντίποινα». 

Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα από την περιοχή του Σκαραμαγκά όπου ζει με την οικογένειά του.

Για τον εντοπισμό της μικρής κινητοποιήθηκαν άμεσα οι Αρχές και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.