current views are: 10

3 Μαΐου 2016
Δημοσίευση05:18

Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση για τον άτυχο 5χρονο που δέχτηκε επίθεση από ροτβάιλερ

Πληροφορίες που σοκάρουν διαρρέουν από την ιατροδικαστική εξέταση για τον άτυχο 5χρονο που δέχτηκε επίθεση από τα ροτβάιλερ, στην Κοζάνη.

Δημοσίευση 05:18’

Πληροφορίες που σοκάρουν διαρρέουν από την ιατροδικαστική εξέταση για τον άτυχο 5χρονο που δέχτηκε επίθεση από τα ροτβάιλερ, στην Κοζάνη.

Σοκάρουν οι πληροφορίες που διαρρέουν από την ιατροδικαστική εξέταση για τον άτυχο 5χρονο που δέχτηκε επίθεση από τα ροτβάιλερ, στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.gr, ο 5χρονος έφερε πολλαπλά και σοβαρά τραύματα σε πρόσωπο και τράχηλο, γεγονός που επέφερε και τον τραγικό του θάνατο.

Επίσης τα πολλά δαγκώματα από τα ροτβάιλερ προκάλεσαν ισχυρά τραύματα και στα οστά του 5χρονου.

Ο 72χρονος στην κατάθεση του στον εισαγγελέα ισχυρίστηκε ότι τα τρία ροτβάιλερ ήταν κλεισμένα σε ειδικό χώρο στο ημιυπόγειο του σπιτιού του, ενώ τα υπόλοιπα 5 σκυλιά της οικογένειας ήταν κλεισμένα σε αποθήκη της αγροικίας.

 Ο συνήγορός του δήλωσε ότι ο εντολέας του είναι συγκλονισμένος από το περιστατικό και σημείωσε πως διατηρούσε και φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του αγοριού.

Σύμφωνα όμως με όσα διαδίδονται από συγχωριανούς και αν φυσικά αυτά επιβεβαιωθούν, αναφέρει το prlogos.gr, τα ροτβάιλερ του ιδιοκτήτη είχαν επιδείξει στο παρελθόν επικίνδυνη συμπεριφορά. Μάλιστα είχαν γίνει και συστάσεις στον ιδιοκτήτη, αλλά μάταια.


σχετικα αρθρα