Ιστορική αναδρομή στην αγαπημένη μας συνήθεια... 1889. Η χρονιά που ο κόσμος επρόκειτο να αλλάξει για πάντα. Η χρονιά που, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, έλαβε χώρα το πρώτο delivery στον κόσμο. Ο Βασιλιάς Ουμπέρτο είχε όρεξη για πίτσα αλλά δεν είχε φυσικά όρεξη να τρέξει στο κατάστημα του Ραφαέλ Εσποζίτο στη Νάπολη της Ιταλίας. Οπότε ο μετρ της πίτσας του την πήγε στο παλάτι. Βασιλιάς ο Ουμπέρτο.

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει σημαντικά τα πράγματα. Η συνέχεια για τη χώρα μας δόθηκε τη δεκαετία του 1950, όπου άνθισε πολύ η παρακολούθηση τηλεόρασης και ταυτόχρονα (για κάποιον όχι και τόσο ανεξήγητο λόγο) η δυσθυμία των ανθρώπων να βγουν από το σπίτι τους, για φάγητο. Τότε άρχισε να έχει μεγάλη ζήτηση και το αγαπημένο μας delivery!

Χρόνια, χιλιόμετρα και πολλά τηλεφωνήματα μακριά από εκείνη την εποχή ερχόμαστε στο σήμερα και στη χώρα μας. Σήμερα δεν υπάρχει ο Βασιλιάς Ουμπέρτο της Ιταλίας. Υπάρχει όμως ο Βασίλης της Καλλιθέας, που δεν μπορεί να επιλέξει τι θέλει για βραδινό. Έχει όρεξη για σούσι, αλλά και το σουβλάκι του φαίνεται εξαιρετική επιλογή. Στο μεταξύ σαν να μυρίζει κάτι σαν πίτσα, αν και στο μυαλό του γυροφέρνει η ιδέα της κρέπας που του έλεγε προχθές ο αδελφός του. Τι να κάνει; Τι να κάνει; Να ψάξει τα φυλλάδια; Παλιό. Να σηκωθεί, να ανοίξει τον υπολογιστή του; Κουραστικό, έτσι όπως έχει βολευτεί στον καναπέ. Μα τι λέμε; Αφού έχει κατεβάσει το application delivery.gr στο κινητό του, που τα έχει όλα.

Με τη νέα, ελληνική εφαρμογή delivery.gr για iPhone και Android, μπορείς απλά, από το κινητό σου, να δεις online όλα τα διαθέσιμα για την περιοχή σου καταστήματα, να επιλέξεις όποια λιχουδιά θέλεις από το μενού τους και να τα δεις να φτάνουν στην πόρτα σου σε λίγα λεπτά. Και γιατί να επιλέξεις το συγκεκριμένο application; Γιατί με κάθε παραγγελία σου κερδίζεις 25 πόντους! Μάζεψε όσους περισσότερους μπορείς και εξαργύρωσέ τους σε τέλεια δώρα.

Όπου κι αν βρίσκεσαι, όποια ώρα θέλεις μπορείς απλά να απολαύσεις το αγαπημένο σου φαγητό από καταστήματα της γειτονιάς σου, μέσα από το κινητό σου. Μην μας πεις... βασιλιάς έτσι;