Μαφιόζικη επίθεση με πυροβολισμούς σε διευθυντή του νοσοκομείου Νίκαιας

Μαφιόζικη επίθεση με πυροβολισμούς σε διευθυντή του νοσοκομείου Νίκαιας

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Τεζάρης - Μαρία Μπακοπούλου

Μαφιόζικη επίθεση δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι ο διευθυντής του νεφρολογικού τμήματος του γενικού νοσοκομείου της Νίκαιας, τον οποίο άγνωστοι πυροβόλησαν στα πόδια μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο γιατρός, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτελεί χρέη διοικητή του νοσοκομείου. 

Πρόκειται για τον ιατρό Χρήστο Ιατρού, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης από δύο άνδρες, τους οποίους τώρα αναζητά η αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο άνδρες έστησαν ενέδρα στη Λεωφόρο Κηφισού την ώρα που ο διευθυντής του νεφρολογικού τμήματος κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Λαμία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου του και ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας τον πυροβόλησε τρεις φορές και τον τραυμάτισε στο δεξί μηρό.

Ο διευθυντής του ΓΝ Νίκαιας έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο με τις πρώτες πληροφορίες να λένε ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του, ενώ αυτή την ώρα εξετάζεται από τους ιατρούς του ορθοπεδικού τμήματος του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας πρόκειται για προειδοποιητικό χτύπημα-μήνυμα προς τον διοικητή, ενώ αξιωματικοί θα ανατρέξουν σε όλες τις ανοιχτές υποθέσεις που έχει. 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο