Ρεπορτάζ: Μιχάλης Τεζάρης - Μαρία Μπακοπούλου

Μαφιόζικη επίθεση δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι ο διευθυντής του νεφρολογικού τμήματος του γενικού νοσοκομείου της Νίκαιας, τον οποίο άγνωστοι πυροβόλησαν στα πόδια μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο γιατρός, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτελεί χρέη διοικητή του νοσοκομείου. 

Πρόκειται για τον ιατρό Χρήστο Ιατρού, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης από δύο άνδρες, τους οποίους τώρα αναζητά η αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο άνδρες έστησαν ενέδρα στη Λεωφόρο Κηφισού την ώρα που ο διευθυντής του νεφρολογικού τμήματος κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Λαμία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου του και ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας τον πυροβόλησε τρεις φορές και τον τραυμάτισε στο δεξί μηρό.

Ο διευθυντής του ΓΝ Νίκαιας έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο με τις πρώτες πληροφορίες να λένε ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του, ενώ αυτή την ώρα εξετάζεται από τους ιατρούς του ορθοπεδικού τμήματος του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας πρόκειται για προειδοποιητικό χτύπημα-μήνυμα προς τον διοικητή, ενώ αξιωματικοί θα ανατρέξουν σε όλες τις ανοιχτές υποθέσεις που έχει.