Νέα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση ανατρέπουν τα δεδομένα σχετικά με το αποκεφαλισμένο πτώμα που βρέθηκε στη Γλυκή Θεσπρωτίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate,ο ιατροδικαστής Ιωαννίνων,εκτίμησε πως ο θάνατος επήλθε στις 9 περίπου το βράδυ της Κυριακής και αφαίρεσε από τους πνεύμονες του θύματος, μια σφαίρα (μονόβολο κυνηγετικού όπλου)!

Το θύμα πρέπει να...πυροβολήθηκε αρχικά στο λαιμό, η σφαίρα σφηνώθηκε στους πνεύμονες και έπειτα ο δράστης ή οι δράστες, τον αποκεφάλισαν. Αρχικά οι αστυνομικοί εκτιμούσαν πως ο 25χρονος  αιφνιδιάστηκε καθώς δεν υπήρχε κανένα ίχνος πάλης, ενώ στο υπόλοιπο σώμα δεν είχε βρεθεί παραμικρή αμυχή. Τώρα πλέον τα δεδομένα αλλάζουν και οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, εξετάζουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα και οι έρευνες δεν κινούνται μόνο στον χώρο της Αλβανικής κοινότητας. Στοιχεία που μπορούν να αξιοποιηθούν στην έρευνα αναμένεται να προκύψουν και από τα δυο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε το θύμα, για τα οποία έχει ζητηθεί άρση του απορρήτου, αν και οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους μόνο το ένα, ενώ το δεύτερο δεν έχει εντοπιστεί.