Τη σορό ενός 60χρονου άνδρα από το Καζακστάν για τον οποίο είχε καταγγελθεί η αρπαγή του, βρήκαν χθες οι αστυνομικές αρχές.

Ο άνδρας βρέθηκε μέσα σε κανάλι του Μόρνου της Βοιωτίας με δεμένα χέρια και πόδια έχοντας στην πλάτη ένα σακίδιο γεμάτο πέτρες. 

Το θύμα είχε πέσει θύμα απαγωγής στις 17 Απριλίου. Τότε η γυναίκα είχε καταγγείλει την αρπαγή του συζύγου της στις Αρχές επικαλούμενη τον ίδιο. Όπως είχε αναφέρει στην καταγγελία της, το βράδυ της 16ης Απριλίου την κάλεσε τηλεφωνικώς ο σύζυγός της και της γνωστοποίησε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής. Στη συνέχεια συνομίλησε με έναν εκ των δραστών, ο οποίος απαίτησε την καταβολή χρηματικού ποσού προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Η καταγγέλλουσα, αφού συγκέντρωσε το χρηματικό ποσό και καθοδηγούμενη από τους δράστες τηλεφωνικώς, μετέβη πρώτες πρωινές ώρες της 17-4-2016 στα διόδια της Ελευσίνας. Στο σημείο εμφανίσθηκαν δύο άγνωστα άτομα, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, έχοντας καλυμμένα με κουκούλες τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας πολεμικά τυφέκια, παρέλαβαν τα λύτρα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Έκτοτε δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία των δραστών ή του απαχθέντα με την οικογένειά του.

Επισημαίνεται ότι η αρπαγή καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές από τους οικείους του μετά την παράδοση των λύτρων.

Τελικά χθες το πρωί, βρέθηκε η σορός του άνδρα μέσα σε κανάλι του Μόρνου σε περιοχή της Βοιωτίας. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής  και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.