Κατηγορηματική πως ο 5χρονος γιος της δεν θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα και να ελευθερώσει τα ροτβάιλερ που τελικά τον σκότωσαν, εμφανίστηκε η μητέρα του.

Η μητέρα σύμφωνα με το kozan.gr, κλήθηκε, ως μάρτυρας, δηλώνοντας παράλληλα παράσταση πολιτικής αγωγής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η μάνα θεωρεί, πως, o 5χρονος γιος της δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή στην απελευθέρωση των σκυλιών, κυρίως λόγω της απόστασης μεταξύ του σημείου που διαδραματίστηκε το τραγικό συμβάν της επίθεσης των ροτβάιλερ και του μέρους που φυλάσσονταν τα σκυλιά. 

Επιπροσθέτως, ισχυρίζεται πως το παιδί της δε θα μπορούσε να ανοίξει την “πόρτα”, ώστε να απελευθερωθούν τα σκυλιά, λόγω και της δύναμης που θα έπρεπε ν’ ασκηθεί (στην “πόρτα”). 

Την ίδια ώρα το πόρισμα καταπέλτης για τα σκυλιά του 72χρονου αναφέρει πως «κάποια δείχνουν τόσο άγριες διαθέσεις, που έκοψαν ακόμη και την αλυσίδα τους, που τα συγκρατεί μέσα στο κλουβί του καταφυγίου, ενώ κατά τη διάρκεια της περισυλλογής τους για να μεταφερθούν στο καταφύγιο αδέσποτων, ήταν τόσο άγρια που χρειάστηκε η παρέμβαση του 72χρονου ιδιοκτήτη για να καταφέρει το συνεργείο του Δήμου να τα τοποθετήσει στα ειδικά κλουβιά».