Με την υποστήριξη της isMOOD, το TEDx Patras φέτος φέρνει τα tweets σου στις οθόνες του Royal Theater Patras!

Έλα το Σάββατο, 14 Μαΐου στο Royal Theater Patras, παρακολούθησε τις ομιλίες του TEDx Patras και γράψε στο Twitter τις σκέψεις σου, χρησιμοποιώντας το hashtag #TEDxPatras... ή και όχι! Η isMOOD θα βρει το tweet σου, ακόμα κι αν δεν έχεις βάλει το hashtag!

Μέσα από το Live Twitter Feed της isMOOD  θα έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο οτιδήποτε γράφεται στο Twitter αποκλειστικά για το Tedx Patras, να δεις το tweet σου να εμφανίζεται, αμέσως μόλις το δημοσιεύσεις, στην οθόνη που θα βρίσκεται στο χώρο, όπως επίσης και τον live counter που μετράει ανά πάσα στιγμή κάθε tweet που γράφεται για το TEDx Patras!

Η isMOOD είναι εταιρία εξόρυξης και ανάλυσης δεδομένων από κοινωνικά δίκτυα. Σκοπός της isMOOD είναι ο εντοπισμός της κρυμμένης επιχειρηματικής γνώσης που βρίσκεται στα σχόλια των χρηστών των κοινωνικών δικτύων και η αξιοποίησή της για τη βελτιστοποίηση της στρατηγικής μάρκετινγκ και επικοινωνίας των πελατών της. 

Το TEDxPatras 2016 θα φιλοξενηθεί στο Royal Theater – Παλαιό Πτωχοκομείο Πατρών, το Σάββατο 14 Μάϊου 2016. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 17 ομιλητές, 13 performers, 5 workshops, μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία και άλλες ενδιαφέρουσες παράλληλες δράσεις.