Πέντε συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια έκανε η Ασφάλεια Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ελέγχων για παράνομο τζόγο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας, τέσσερις Έλληνες 29, 41, 46 και 52 ετών, καθώς και ένας 49χρονος Αλβανός, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν ακόμη μια 26χρονη Ελληνίδα και ένας 32χρονος Έλληνας, καθώς και μία 30χρονη Βουλγάρα, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Ειδικότερα, χθες βράδυ, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Ασφάλειας Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 46χρονος, ιδιοκτήτης και ο 29χρονος υπάλληλος είχαν εγκαταστήσει και λειτουργούσαν τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια», τη διεξαγωγή του οποίου είχαν επιτρέψει στους άλλους τρεις συλληφθέντες.

Ακόμη προέκυψε ότι, η 26χρονη, η 30χρονη και ο 32χρονος, εργάζονταν στο ανωτέρω κατάστημα, στερούμενοι πιστοποιητικού υγείας.
Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και χρηματικό ποσό, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.